Ποδόσφαιρο

Ο Παυλίδης στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 20:33

Η γερμανική ομάδα μετά τον Μαυροπάνο θέλει να αυξήσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της, με τον επιθετικό της Άλκμααρ.

Ο Παυλίδης στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης

Η Στουτγκάρδη προχώρησε στην αγορά του Ντίνου Μαυροπάνου από την Άρσεναλ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν στη γερμανική ομάδα είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο. Διότι τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία αναφέρουν πώς στην Στουτγκάρδη εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη.

Έχουν ξεχωρίσει τον Παυλίδη

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ έκανε πολύ καλή σεζόν με την ολλανδική ομάδα. Σε 49 συμμετοχές στη σεζόν, πέτυχε 25 γκολ ενώ έδωσε και 7 ασίστ. Με την ΑΖ να κοστολογεί τον 25χρονο επιθετικό στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό, πάντως, που σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι «κλειδωμένο».

Διαπραγματεύσιμο ποσό

Εξάλλου, σύμφωνα με τη δημοσιεύματα στη Γερμανία, αν οι δύο σύλλογοι καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τότε είναι αρκετά πιθανό το ποσό αυτό να είναι διαπραγματεύσιμο. Με τις πιθανότητες να μειωθεί να είναι αρκετές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr