Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με 50 εκατ. για Λεβαντόφσκι

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 21:53

Σύμφωνα με την «Bild» η ομάδα της Βαρκελώνης θα καταθέσει νέα, αυξημένη προσφορά στην Μπάγερν για τον Πολωνό επιθετικό.

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με 50 εκατ. για Λεβαντόφσκι

Η υπόθεση Λεβαντόφσκι δεν έχει κλείσει ακόμα για την Μπαρτσελόνα. Αν και η πρώτη κρούση που έκαναν οι «μπλαουγκράνα» στην Μπάγερν Μονάχου για τον Πολωνό δεν έγινε αποδεκτή. Ωστόσο, οι Καταλανοί ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα προσφορά. Πράγματι θα είναι αισθητά βελτιωμένη και ικανή να κάμψει τις ενστάσεις των Βαυαρών για να υπάρξει deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Πρόταση 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Λεβαντόφσκι

Η νέα προσφορά των «μπλαουγκράνα» θα είναι κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη. Διότι η πρώτη, της τάξης των 32.000.000€ για τον Πολωνό σέντερ φορ, απορρίφθηκε από την ομάδα του Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν έχει παρατήσει την υπόθεση. Αντίθετα την «κυνηγάει» και μάλιστα μέχρι τέλους. Βέβαια, όπως αναφέρει και η γερμανική εφημερίδα «Bild», αυτή τη φορά οι Βαυαροί θα μπουν στη διαδικασία να εξετάσουν την νέα πρόταση.

«Σύμμαχος» ο Πολωνός επιθετικός

Ο Λεβαντόφσκι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά έχει εκφράσει και δημόσια την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Επομένως, αυτό είναι ένα σημαντικό διαπραγματευτικό ατού για την Μπαρτσελόνα, στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει τον 33χρονο επιθετικό. Είναι αλήθεια ότι ο Τσάβι θέλει τον Λεβαντόφσκι στη Βαρκελώνη και το έχει μεταφέρει στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr