Ποδόσφαιρο

Σαν Πάουλι: Ντεμπούτο για Σάλιακα με 3 ασίστ

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 22:28

Ο Έλληνας δεξιός μπακ αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, στο φιλικό με την Χέτλινγκεν.

Σαν Πάουλι: Ντεμπούτο για Σάλιακα με 3 ασίστ

Ο Μανώλης Σάλιακας ολοκλήρωσε πριν μερικές εβδομάδες την καριέρα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και «μετακόμισε» στη Γερμανία. Εκεί θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία με τα χρώματα της Σαν Πάουλι. Την Κυριακή έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του, με τον γερμανικό σύλλογο. Με την εμφάνισή του να αποκομίζει θετικά σχόλια.

Η νέα του ομάδα αντιμετώπισε την Χέτλινγκεν σε ματς προετοιμασίας. Με τον 26χρονο δεξιό μπακ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Σαν Πάουλι. Ανεξάρτητα αν η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστιο και το ματς έληξε 13-0, το θέμα ήταν ο Έλληνας αμυντικός.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Σάλιακας είχε καλή παρουσία. Με συμμετοχή σε τρία γκολ, διότι τόσες ήταν οι ασίστ που έδωσε. Εξάλλου, η παρουσία του ήταν δείγμα της προσαρμογής του στην Σαν Πάουλι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr