Ποδόσφαιρο

Βαλερένγκα: Σκόραρε ο Νάσμπεργκ που ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ [vid]

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 23:15

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε το βαθμό στην ομάδα του, στο εκτός έδρας ματς με την Άαλεσουντ. Πιθανότατα στο τελευταίο ματς με τη νορβηγική ομάδα.

Βαλερένγκα: Σκόραρε ο Νάσμπεργκ που ετοιμάζεται για τον ΠΑΟΚ [vid]

Με τον καλύτερο τρόπο «αποχαιρέτησε» ο Ιβάν Νάσμπεργκ την Βαλερένγκα. Ο 26χρονος στόπερ στο τελευταίο του ματς με την νορβηγική ομάδα, καθώς όλα δείχνουν πώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, σκόραρε. Στο 85' του ματς πέτυχε με κεφαλιά το 2-2, στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Άαλεσουντ.

Έδωσε το βαθμό ο Νάσμπεργκ

Σε μια αναμέτρηση που η Βαλερένγκα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, στο 67'. Με την Άαλεσουντ να σκοράρει με τον Χάουγκεν (37') και τον Κάλεβαγκ (67'). Εντούτοις, ο Ένγκ στο 82' και ο Νάσμπεργκ στο 85' πέτυχαν τα γκολ της ανατροπής του αποτελέσματος, που έδωσε στη Βαλερένγκα τον βαθμό.

Χαμηλά στη βαθμολογία

Μετά και το ματς αυτό η Βαλερένγκα είναι στην 13η θέση του πίνακα με 11 πόντους. Στο ματς με την Άαλεσουντ απέσπασε την τρίτη της φετινή ισοπαλία. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, βρίσκονται στην 7η θέση με 16 πόντους. Στην κορυφή είναι η Λίλεστρομ με 27 και την ακολουθεί η Μόλντε με 25 βαθμούς, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.