Ποδόσφαιρο

Άρης: Ανακοίνωσε και επισήμως τον Πίρσμαν!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 15:10

Ο Άρης απέκτησε και επίσημα τον Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Άρης: Ανακοίνωσε και επισήμως τον Πίρσμαν!

Ο Άρης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τον πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή Μάρβιν Πίρσμαν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίσθηκε με τεράστια επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία είχε 2 γκολ, 8 ασιστ και όλα αυτά σε 62 συμμετοχές.

Ο Πίρσμαν θα είναι μία πολύ καλή λύση για τους Θεσσαλονικείς, καθώς αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Κίτρινους στους στόχους που θα μπουν για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα, με τους Κιτρινόμαυρους, με αποτέλεσμα η διάρκεια του συμβολαίου του να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια. Ενώ μάλιστα προπονήθηκε κανονικά στην πρώτη προπόνηση που διεξήχθη στο Νέο Ρύσιο.

Από την πλευρά του ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την μεταγραφή. Καθώς είναι μία καινούργια πρόκληση και είναι πανέτοιμος να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βοηθήσει στα μέγιστα τους μεγάλους στόχους που θα μπουν από την νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.