Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα είναι μαζί μέχρι το 2024!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 15:31

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς, μέχρι το Καλοκαίρι του 2024. Και θα είναι ο αντικαταστάτης του Κοτάρσκι. 

ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα είναι μαζί μέχρι το 2024!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, συνέχιζαν με αμείωτο ρυθμό τη στελέχωση για την ενίσχυση του ρόστερ με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με τον Ράσβαν Λουτσέσκου, τσεκάραν τις ανανεώσεις για τους παίκτες, όπου θα παραμείνουν και την νέα σεζόν στους Ασπρόμαυρους.

Ένας από αυτούς θα είναι ο γκολκίπερ της ομάδας ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπογράψει ανανέωση συνεργασίας μέχρι και το 2024. Και θα είναι ο αντικαταστάτης του Κοτάρσκι, όπου θα είναι μέσα στις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για τις επίσημες υπογραφές και να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων με τον Ασπρόμαυρο Σύλλογο.

Ο συγκεκριμένος γκολκίπερ ήρθε το 2019, με αποτέλεσμα να πλαισιώσει τον Πασχαλάκη. Ο ίδιος έκανε αρκετά καλά παιχνίδια όταν αγωνίσθηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Και κατάφερε να βοηθήσει το σύλλογο να πάρει πολύ μεγάλα αποτελέσματα χάρη στην βοήθεια του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.