Ποδόσφαιρο

Ο Αβίλα είναι στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές με τον Ολυμπιακό!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 16:44

Ο Γκονζάλο Αβίλα Γόρντον είναι εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές, με αποτέλεσμα να γίνει και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. 

Ο Αβίλα είναι στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές με τον Ολυμπιακό!

Στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά την τεράστια και πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση του Βρσάλικο, ο οποίος αγωνίσθηκε σε πολύ μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Ίντερ, αλλά φυσικά και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πλέον μετά από αυτή κίνηση, οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων κινήθηκαν σε νέες κινήσεις, για τη στελέχωση του ρόστερ, όπου μεγάλος στόχος ήταν να βρουν έναν ακόμη δεξιό μπακ, όπου θα είναι ο αντικαταστάτης του Κροάτη σούπερ σταρ.

Έτσι οι ιθύνοντες τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ισπανού πολύ καλού ποδοσφαιριστή, Γκονζάλο Αβίλα Γόρντον, όπου προηγούμενη ομάδα ήταν η Αγγλική ομάδα της Χάντερσφιλντ.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίσθηκε βασικός πριν λίγες εβδομάδες στον μεγάλο τελικό για τα Play Off ανόδου στην Premier League απέναντι στην Νότιγχαμ. Ενώ είχε 17 συμμετοχές, αλλά και δύο ασίστ.

Έτσι εδώ και λίγες ώρες ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, είναι στην Αθήνα για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων. Με αποτέλεσμα να περάσει από Ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα γίνει με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.