Ποδόσφαιρο

Στον... ορίζοντα φιλικό ΑΕΚ και Ομόνοιας [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 20:59

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρου, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ματς προετοιμασίας στις 5 Αυγούστου, στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Στον... ορίζοντα φιλικό ΑΕΚ και Ομόνοιας [vid]

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ωστόσο ακούγονται πολλά για τα φιλικά που θα δώσει η Ένωση. Ένα εξ αυτών θα είναι με την Ομόνοια. Με την αναμέτρηση να διεξάγεται στη Λευκωσία. Αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κύπρο.

Στο «ΓΣΠ» στις 5 Αυγούστου

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για φιλικό που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου. Στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «protathlima.com».

Με το σχετικό ρεπορτάζ από την Κύπρο να αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες του PROTATHLIMA η Ομόνοια έχει διευθετήσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας της το Καλοκαίρι. Συγκεκριμένα θα παίξει στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ Αθηνών σε ένα πολύ γερό τεστ που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Το φιλικό ματς διευθετήθηκε με την σφραγίδα του Παύλου Αντωνίου ο οποίος είναι Top στο να διαχειρίζεται και να κανονίζει προετοιμασίες ομάδων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.