Ποδόσφαιρο

Στον... ορίζοντα φιλικό ΑΕΚ και Ομόνοιας [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 20:59

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρου, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ματς προετοιμασίας στις 5 Αυγούστου, στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Στον... ορίζοντα φιλικό ΑΕΚ και Ομόνοιας [vid]

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ωστόσο ακούγονται πολλά για τα φιλικά που θα δώσει η Ένωση. Ένα εξ αυτών θα είναι με την Ομόνοια. Με την αναμέτρηση να διεξάγεται στη Λευκωσία. Αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κύπρο.

Στο «ΓΣΠ» στις 5 Αυγούστου

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για φιλικό που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου. Στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «protathlima.com».

Με το σχετικό ρεπορτάζ από την Κύπρο να αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες του PROTATHLIMA η Ομόνοια έχει διευθετήσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας της το Καλοκαίρι. Συγκεκριμένα θα παίξει στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ Αθηνών σε ένα πολύ γερό τεστ που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Το φιλικό ματς διευθετήθηκε με την σφραγίδα του Παύλου Αντωνίου ο οποίος είναι Top στο να διαχειρίζεται και να κανονίζει προετοιμασίες ομάδων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.