Ποδόσφαιρο

Ο Γκιγκς «τελειώνει» από την εθνική Ουαλίας [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 21:44

Δεν θα συνεχίσει στον πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του, καθώς δεν μπορεί να είναι απερίσπαστος στο έργο του με όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Ο Γκιγκς «τελειώνει» από την εθνική Ουαλίας [vid]

Οριστικά εκτός πάγκου της εθνικής Ουαλίας ο Ράιαν Γκιγκς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει τόσο η «Daily Mail» όσο και το «Sky Sports», ο 48χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της χώρας του. Ο λόγος της παραίτησής του, την οποία υποβάλλει άμεσα. Τα έξω-αγωνιστικά γεγονότα που τον απασχολούν και δεν τον αφήνουν να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του.

Με γνώμονα το καλό της Εθνικής του

Ο Γκιγκς έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση, διότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση τα δικά του θέματα να αποτελέσουν πρόβλημα για την εθνική Ουαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Επομένως, είναι μια απόφαση για το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του. Οι σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για επίθεση είναι αποτρεπτικές, αν και ο ίδιος αρνείται όλα όσα τον βαραίνουν! Ωστόσο έκρινε έτσι για να πάει η εθνική του απερίσπαστη στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο αντικαταστάτης του Γκιγκς

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, πώς το τελευταίο διάστημα στον πάγκο της Ουαλίας ήταν ο Ρόμπερτ Πέιτζ, Εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητής. Όλα δείχνουν πώς θα βγει μπροστά και θα αναλάβει κανονικά προπονητής στην εθνική Ουαλίας και θα την καθοδηγήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr