Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τις νέες φανέλες [vids]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 22:15

Το «τριφύλλι» αποκάλυψε τις φανέλες για τη σεζόν 2022/23 που αποτελούν δημιουργία της «Robe di Kappa».

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τις νέες φανέλες [vids]

Νέα χρονιά, νέες προσκλήσεις για τον Παναθηναϊκό. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ξεκινούν την αγωνιστική περίοδο 2022/23 με μεγάλες φιλοδοξίες. Απόψε, μάλιστα, παρουσίασαν τις φανέλες της καινούργιας σεζόν. Είναι δημιουργίες της εταιρείας «Robe di Kappa» και η πρώτη εικόνα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η εκδήλωση έγινε στο «Green Park», στο Πεδίον του Άρεως. Με τη νέα προσθήκη στις φανέλες να είναι ο βασικός χορηγός του «τριφυλλιού», η εταιρεία «Stoiximan» που πλέον αποτελεί συνεργάτη των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Οι νέες φανέλες των Κυπελλούχων Ελλάδας

Η πρώτη εμφάνιση, η βασική, είναι η πράσινη. Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στο οποίο έπαιξε ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά το 1922. Στις άσπρες ρίγες υπάρχουν γραμμένα ονόματα παικτών που έχουν γράψει ιστορία με το «τριφύλλι».

undefined

Η δεύτερη φανέλα είναι η λευκή. Με μια οριζόντια πράσινη ρίγα στο στήθος. Με πολλά μικρά τριφύλλια. Όσον αφορά στην τρίτη, αυτή είναι χρώματος μπλε σκούρου, με όλα όσα είναι γραμμένα πάνω να είναι χρώματος λαχανί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.