Ποδόσφαιρο

Νις και Παρί έδωσαν τα χέρια για τον Γκαλτιέ [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 23:18

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια για τη μετακίνηση του 56χρονου προπονητή στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Νις και Παρί έδωσαν τα χέρια για τον Γκαλτιέ [vid]

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν. Με τους πρωταθλητές Γαλλίας να καταβάλλουν ένα μεγάλο ποσό στη Νις. Διότι το deal ανάμεσα στα δύο σωματεία προβλέπει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000€! Τόσα θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα της πρωτεύουσας στο σύλλογο της Νίκαιας για να «σπάσει» το συμβόλαιο του 56χρονου προπονητή και να τον πάρει στο Παρίσι.

Αντίστροφη μέτρηση για Ποσετίνο

Την ίδια στιγμή το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe» αναφέρει πώς η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Μαουρίσιο Ποσετίνο έχουν βρει λύση για την αποπομπή του Αργεντινού προπονητή από τους Παριζιάνους. Οι τελευταίοι θα χρειαστεί να καταβάλουν στον Νότιο-Αμερικανό τεχνικό ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα λήξει πρόωρα η συνεργασία τους.

Θέμα χρόνου να τελειώσουν όλα

Διότι ο Ποσετίνο έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι ωστόσο έχουν αποφασίσει πώς δεν θα πορευτούν μαζί από εδώ και πέρα. Τα γαλλικά ρεπορτάζ σημειώνουν πώς μέχρι την Πέμπτη θα έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητες για το «διαζύγιο» με τον Ποσετίνο και τη συμφωνία με τον Γκαλτιέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr