Ποδόσφαιρο

Ο Κάργας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΑΟΚ [vid]

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 00:29

Ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε τους Ηπειρώτες για τη μεταγραφή του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο Κάργας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΑΟΚ [vid]

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κάργας. Ο Δικέφαλος του Βορρά συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει πώς οι Γιαννιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στις 300.000€.

Ελληνική λύση για τον ΠΑΟΚ

Κανείς δεν περίμενε πώς ο Ζοσέ Μπότο θα επιλέξει Έλληνα παίκτη από το πρωτάθλημα της Super League. Ωστόσο το έκανε. Οι επαφές με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα είχαν θετική εξέλιξη. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και το deal προβλέπει πώς ο Κάργας θα μετακινηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα των Ιωαννίνων να καρπώνεται κοντά στις 300.000€. Έτσι, η γραμμή των αμυντικών του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει τους Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κάργα, Μιχαηλίδη (σ.σ.: επιστρέφει το φθινόπωρο) από τον τραυματισμό του, ενώ ερωτηματικό απομένει το status με τον Μιχάι.

Η προσφορά του Κάργα

Ο 27χρονος στόπερ ήταν βασικός στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 36 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ. Ήταν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στο πρωτάθλημα της Super League 1. Επιπλέον, έκανε δεύτερη σερί χρονιά με καλές εμφανίσεις. Διότι τα είχε πάει περίφημα και την αγωνιστική περίοδο 2020/21 με 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και τρία γκολ επίσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.