Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Τα φαβορί για την κατάκτηση στο Κατάρ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 11:59

Tostoixima.gr είναι εδώ για να εσάς, να σας δώσει τις πρώτες ματιές για τον νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ και τις πιθανότητες επαλήθευσής τους.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Τα φαβορί για την κατάκτηση στο Κατάρ

Τα μακροχρόνια στοιχήματα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση πάντα τραβάνε τα βλέμματα, και φυσικά έχουν την ίντριγκά τους. Για αυτό και εμείς θα ρίξουμε μια ματιά στις αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, μιας και έχουμε φρέσκιες ακόμα τις εικόνες από τις εθνικές ομάδες.

Η πρώτη τετράδα των φαβορί είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Κάτι που δείχνει πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον Μουντιάλ, και μία πολύ αμφιταλαντευόμενη διοργάνωση.

Το μεγάλο και πρώτο φαβορί της διοργάνωσης είναι η Βραζιλία με απόδοση 5.00.

Ακολουθούν Αγγλία, Γαλλία και Αργεντινή στο 7.50. Ρίχνοντας ματιές προς τα κάτω θα δούμε και άλλες ομάδες που σκέφτεται κανείς γιατί να μην το κερδίσουν αυτές.

Μιλάμε ομάδες όπως η Ισπανία που δίνεται στο 11.00, ή η Γερμανία που δίνεται στο 15.00, όπως η Πορτογαλία και η Ολλανδία. Και τέλος στο 18.00 βρίσκει κανείς το ποιοτικό Βέλγιο.

Τα στατιστικά τι δείχνουν

Μπορεί να μην παίζουν μπάλα τα νούμερα τις περισσότερες φορές, όμως σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας δείξουν την αλήθεια.

Πρώτο φαβορί παραμένει η Βραζιλία. Και πως να μην είναι. Η Βραζιλία ήταν αήττητη στα προκριματικά με 14 νίκες σε 17 αγώνες. Το ποσοστό κατάκτησης του τροπαίου που αντιπροσωπεύει την "σελεσάο" είναι το 26,35%.

Η Βραζιλία θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με με τη Σερβία, την Ελβετία και το Καμερούν.

Δεύτερη είναι η Αργεντινή, και αυτή αήττητη στα προκριματικά με 11 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η ομάδα του Μέσι έχει ποσοστό κατάκτησης 18,41%. Η Αργεντινή θα είναι στον όμιλο με Μεξικό, Πολωνία και Σαουδική Αραβία.

Την τριάδα κλείνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γαλλία. Οι "τρικολόρ" έχουν πιθανότητες κατάκτησης 14,32% ενώ στον όμιλο θα αγωνιστούν με τις Δανία, Τυνησία και Αυστραλία.

Ακολουθούν με σειρά: Βέλγιο, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ολλανδία και Δανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr