Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Σάντσες

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 13:43

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φακούντο Σάντσες ως τον Ιούνιο του 2023, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Σάντσες

Όπως αναμενόταν, ο Αργεντινός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας επιβεβαιώνοντας τα τελευταία ρεπορτάζ. Ο 32χρονος άσος αγωνίζεται από το 2020 στους «πράσινους», έχοντας πραγματοποιήσει 48 συμμετοχές σκοράροντας μάλιστα και μια φορά. Φέτος, έχασε την θέση του στην… ιεραρχία αλλά έδωσε λύσεις όσες φορές χρειάστηκε αγωνιζόμενος μάλιστα και σε διαφορετικές θέσεις, κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που εισηγήθηκε την παραμονή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι πρώτες δηλώσεις του Σάντσες:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε κατέγραψε 48 συμμετοχές και ένα γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Νιώθω όμορφα στο σύλλογο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου εκτιμάμε τον τρόπο που μας έχουν συμπεριφερθεί αυτά τα δύο χρόνια όλοι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους. Αυτή τη σεζόν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Φακούντο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.