Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Στο Μόναχο ο Μανέ!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 14:13

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετακίνηση του Σαντιό Μανέ στους Βαυαρούς καθώς ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Μπάγερν Μονάχου: Στο Μόναχο ο Μανέ!

Τα τυπικά αναμένουν για να ολοκληρωθεί το πρώτο megadeal του ποδοσφαιρικού καλοκαιριού. Ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας από το πρωί της Τρίτης για να ολοκληρώσει τον ιατρικό έλεγχο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Ο Σενεγάλος μετά το αεροδρόμιο μετέβη στο Barmherzige Brüder Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας φέρεται να δαπάνησαν περίπου 32 εκατ. ευρώ για την υπογραφή του και ο Μανέ αποχώρησε έτσι από την Λίβερπουλ μετά από έξι χρόνια. Ο Σενεγάλος σταρ δεν συνδέεται πάντως με την επερχόμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που συνεχίζει να… πρωταγωνιστεί στην ειδησεογραφία της Μπάγερν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr