Ποδόσφαιρο

Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον Αλέ!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 14:38

Οι Βεστφαλοί συμφώνησαν με τον Αγιαξ και θα αποκτήσουν τον Σεμπαστιάν Αλέ έναντι 35 εκατ. ευρώ!

Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον Αλέ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού από τον Αγιαξ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο. Ο 27χρονος φορ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χάαλαντ που συνεχίζει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι Βεστφαλοί κατέθεσαν αρχικά πρόταση 33 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ολλανδίας που αρχικά παρουσιάστηκαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλέ αλλά οι δύο πλευρές έφθασαν εν τέλει σε συμφωνία τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την έγκυρη Telegraaf.

Ο Αλέ αποτελεί τον τέταρτο βασικό ποδοσφαιριστή που αποχωρεί φέτος από τον Αγιαξ, ενώ άγνωστο παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον των επίσης βασικών Αντονι και Μαρτίνεζ που βρίσκονται στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γάλλος επιθετικός θα διακόψει τις διακοπές του για να βρεθεί στην Βεστφαλία για να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών τις επόμενες ημέρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr