Ποδόσφαιρο

Η Ρέιντζερς ενδιαφέρεται για τον Τσόλακ του ΠΑΟΚ!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 15:34

Η Ρέιντζερς θέλει τον επιθετικό Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Η Ρέιντζερς ενδιαφέρεται για τον Τσόλακ του ΠΑΟΚ!

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι από τους παίκτες, όπου είχε την φετινή περίοδο πολλά σκαμπανεβάσματα στους Θεσσαλονικείς. Καθώς δεν μπόρεσε να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας, με αποτέλεσμα σε όσα αγωνίσθηκε ήταν ως αλλαγή.

Ο Κροάτης επιθετικός την φετινή περίοδο όμως, υπήρξαν και παιχνίδια όπου ως αλλαγή όπου βοήθησε στα μέγιστα τους Θεσσαλονικείς, να φτάσουν σε πολύ μεγάλες νίκες.

Ωστόσο με το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι πανέτοιμος μετά το σοβαρό τραυματισμό, που είχε με το χιαστό και έχασε όλη σχεδόν τη σεζόν, θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές όπου θα είναι οι νέοι επιθετικοί του συλλόγου.

Σημερινό δημοσίευμα όμως, αναφέρει ότι η ομάδα της Ρέιντζερς θέλει πολύ τον Αντόνιο Τσόλακ στην ομάδα της, για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι Σκωτσέζοι μάλιστα έχουν το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή πολύ ψηλά στην λίστα με τους επιθετικούς που ψάχνουν.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι κατέθεσαν πρόταση στους Ασπρόμαυρους, με αποτέλεσμα να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τους διοικούντες του ΠΑΟΚ. Ενώ εάν ισχύει ότι οι Σκωτσέζοι πραγματοποιήσαν μία πρόταση καλή, όπου θα είναι στα στάνταρ των θεσσαλονικιών. Έτσι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ότι ο Κροάτης ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει για τη Σκωτία και την Ρέιντζερς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.