Ποδόσφαιρο

Ο Κάρλος Τέβες θα είναι ο νέος προπονητής στην Ροζάριο Σεντράλ!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 16:58

Ο Κάρλος Τέβες θα αναλάβει τις τύχες της Αργεντίνικης Ροζάριο Σεντράλ, για ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Ο Κάρλος Τέβες θα είναι ο νέος προπονητής στην Ροζάριο Σεντράλ!

Ο Κάρλος Τέβες μετά την πολύ μεγάλη και πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπόκα Τζούνιορς κα. Είναι έτοιμος να μπει σε νέα καθήκοντα, αυτά της προπονητικής, αφού η πρώτη ομάδα όπου θα αναλάβει θα είναι από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργεντίνη η Ροζάριο Σεντράλ.

Ο 38χρονος Κάρλος Τέβες, τα βρήκε σε όλα με τη συγκεκριμένη ομάδα και η συμφωνία θα είναι μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Οι άνθρωποι της Ροζάριο, είναι πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρόσληψη του Κάρλος Τέβες ως πρώτος προπονητής. Καθώς θα έχει μεγάλη δίψα και πολλά όνειρα, να χτίζει το σύλλογο, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr