Ποδόσφαιρο

Τρόμος στον αέρα για τον Νεϊμάρ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 17:49

Ο Βραζιλιάνος σταρ είχε αναγκαστική προσγείωση με το αεροπλάνο που τον μετέφερε από το Μαϊάμι στην Βραζιλία

Τρόμος στον αέρα για τον Νεϊμάρ

Περιπέτεια στον αέρα έζησε ο Νεϊμάρ σε ταξίδι επιστροφής στη Βραζιλία όπου θα περάσει το τελευταίο μέρος των διακοπών του.

Ο Βραζιλιάνος ήταν στο Μαϊάμι και αναχώρησε την Τρίτη (21/6) με ιδιωτικό αεροσκάφος για την πατρίδα του.

Μαζί του είναι η κοπέλα του, η αδερφή του και μερικοί φίλοι. Το αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα στα παράθυρα του μπροστινού μέρους, στο πιλοτήριο. Με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση στην καμπίνα.

Έτσι έγινε αναγκαστική προσγείωσε στο αεροδρόμιο Μποα Βίστα, πρωτεύουσας της περιφέρειας Ροραϊμα στη Βραζιλία.

Είναι μια περιοχή κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα. Όλοι πάντως είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα ο Νεϊμάρ φωτογραφήθηκε και με κόσμο που έτυχε να είναι στο αεροδρόμιο.

Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου. Ο Νεϊμάρ έχει μπει στο τελικό στάδιο των διακοπών του. Θα περάσει τις μέρες που του απέμειναν στο Σάο Πάολο, κοντά στην οικογένεια του. Για να δει και άλλα φιλικά του πρόσωπα.

Στην συνέχεια θα πάει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε ένα καλοκαίρι που θα είναι ιδιαίτερο. Καθώς πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την γαλλική ομάδα να θέλει να τον πουλήσει. Ψάχνει ομάδα για να μπορέσει να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr