Ποδόσφαιρο

Ουτρέχτη: Στο… κόλπο για Άμραμπατ!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 11:10

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και η Ουτρέχτη του… προσφέρει την δυνατότητα επιστροφής στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ουτρέχτη: Στο… κόλπο για Άμραμπατ!

Ο 35χρονος Μαροκινός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Ένωση αλλά και οι δύο πλευρές φέρονται διατεθειμένες να «λύσουν» υτην συνεργασία τους. Η ΑΕΚ αναζητά ήδη ποδοσφαιριστές στην θέση του, ενώ ο Αμραμπατ πολλάκις έχει δηλώσει την πρόθεση του να επιστρέψει στην Eredivisie. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου, η Ουτρέχτη εξετάζει την περίπτωση απόκτηση του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Ο ολλανδικός σύλλογος μετά την αλλαγή τεχνικού προχωρά σε «ξεσκαρτάρισμα» του περυσινού «κορμού» βασικών έχοντας χάσει ήδη τους φαν Οφερέιμ, Γιάνσεν, Γκούσταφσον ενώ αναμένονται να αποχωρήσουν και οι Μπουσαϊντ και Μάχερ.

Ο νέος τεχνικός Χενκ Φρέιζερ ζήτησε μια ένεση… ποιότητας από την διοίκηση και το 35χρονος φαντάζει ιδανικός στα… θέλω του. Ο Αμραμπατ αποχώρησε το 2011 από το ολλανδικό πρωτάθλημα, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί με τις Αλμίρε, Φένλο και Αϊντχόφεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.