Ποδόσφαιρο

Premier League: Σειρήνες για Βαϊνάλντουμ από Αγγλία

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 11:42

Σειρήνες από Αγγλία ακούει ο Ολλανδός μέσος, αφού όπως φαίνεται η αποχώρησή του από την πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι δεδομένη. 

Premier League: Σειρήνες για Βαϊνάλντουμ από Αγγλία

Ο Βαϊνάλντουμ όπως φαίνεται έχει προτάσεις να επιστρέψει στη Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου έκανε σπουδαία πράγματα με την Λίβερπουλ. Ο ικανότατος μέσος δεν έπιασε στην Παρί και δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί όπως έπρεπε. Εξάλλου και ίδιος είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την κατάσταση στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Πλέον βρίσκεται προ των πυλών, και ψάχνει νέο σύλλογο.

Ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Άστον Βίλα του Τζέραρντ, και η ανανεωμένη διοικητικά Νιουκάστλ. Επίσης ίσως μπει και στο παιχνίδι απόκτησής του και η Γουέστ Χαμ. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για ενδεχόμενη πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μένει να φανεί τι θα προσελκύσει τον ποδοσφαιριστή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr