Ποδόσφαιρο

Φιορεντίνα: Φήμες για πώληση σε Σαουδάραβες!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 14:02

Σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος έναντι 350 εκατ. ευρώ αναμένεται να προχωρήσουν οι «βιόλα» σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

 

Φιορεντίνα: Φήμες για πώληση σε Σαουδάραβες!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Φιορεντίνα «τρέχει» κανονικά και οι «βιόλα» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γιόβιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση και για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Τάσο Μπακασέτα. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, μια ακόμη αλλαγή και πιο κομβική είναι στα… σκαριά καθώς ο ιδιοκτήτης Ρόκο Μπ. Κομίσο έχει δεχτεί πρόταση από κοινοπραξία σαουδαραβικών συμφερόντων έναντι 350 εκατ. ευρώ.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας απέκτησε την Φιορεντίνα από τα αδέλφια Ντελε Βάλε το 2019 αλλά τους τελευταίους μήνες έχει εκφράσει πολλάκις την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Φλωρεντία. Νωρίτερα στην σεζόν, ο Κομίσο βρέθηκε στο στόχαστρο των φιλάθλων για την παραχώρηση του Βλάχοβιτς στην… μισητή Γιουβέντους. Η Φιορεντίνα φέτος εξασφάλισε την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο και είναι έτσι πιο… θελκτική σε νέους αγοραστές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr