Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Έκλεισε το μεγάλο ταλέντο Τιάγκο Ντάντα!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 15:09

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε και επίσημα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, τον ταλαντούχο Τιάγκο Ντάντα της Μπενφίκα. 

ΠΑΟΚ: Έκλεισε το μεγάλο ταλέντο Τιάγκο Ντάντα!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ από την αρχή της φετινής μεταγραφικής περιόδου, οι ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τον Ζοζέ Μπότο ήθελαν να κλείσουν τους περισσότερους παίκτες, με αποτέλεσμα να είναι μαζί με τους παλιούς παίκτες, που είναι στο ρόστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπου θα γίνει στην Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, θέλει να φέρει παίκτες στους Ασπρόμαυρους, όπου να είναι οι περισσότεροι κάτω από τα 30 έτη. Έτσι αυτές τις μέρες, έψαχνε έναν παίκτη πολύ γρήγορο για τη θέση των χαφ. Για αυτό το λόγο μετά από πολλές περιπτώσεις παικτών, που τσέκαρε κατέληξε στην εξαιρετική περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Μπενφίκα. Ωστόσο το τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην ομάδα της Τοντέλα ως δανεικός, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Ο Ζοζέ Μπότο τον γνώρισε, από την μεγάλη του θητεία στους Αετούς της Λισαβώνας. Και τον θέλει πολύ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς θα ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού που θα εφαρμόζουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτσι οι δύο πλευρές, μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις, έφτασαν εν τέλι σε συμφωνία για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού. Ωστόσο παρέμειναν μερικές λεπτομέρειες με την ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο του παίκτη και εάν θελήσουν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ και πληρώσουν για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.