Ποδόσφαιρο

Αλλαγή δεδομένων: O Σβαμπ ανανεώνει στον ΠΑΟΚ!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 16:02

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ανανέωση με το Σβάμπ, όπου θα είναι για άλλα δύο χρόνια στους Ασπρόμαυρους. 

Αλλαγή δεδομένων: O Σβαμπ ανανεώνει στον ΠΑΟΚ!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, από το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν άρχιζαν τον προγραμματισμό με τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις, αλλά και τις ανανεώσεις όπου θα γίνουν στους περισσότερους παίκτες.

Ο Σβαμπ ήταν μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, όπου οι ιθύνοντες της ομάδας ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Καθώς είναι πολύ χρήσιμος, αλλά και εξαιρετικός στο κέντρο και κατάφερε την περασμένη σεζόν να βοηθήσει με τα κατορθώματα του την ομάδα των Ασπρόμαυρων.

Οι δύο πλευρές άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις, όπου εξ αρχής ήταν πολύ επίπονες, αλλά και δύσκολες. Καθώς οι άνθρωποι των Ασπρόμαυρων τον έκαναν πρόταση για 1+1 χρόνο και εάν κάνει το 70% των συμμετοχών έστω και για 30 λεπτά, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής, από την πρώτη στιγμή ήταν αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο μπήκε στην μέση ο Σαββίδης, όπου του πρότεινε ένα συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές για δύο χρόνια.

Ο Σβαμπ ήταν θετικός σε πρώτη φάση, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες εάν θα υπάρξει εν τέλι συμφωνία στις δύο αυτές πλευρές, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνισθεί στο Δικέφαλο του Βορρά.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όπου υπάρχουν. Παίκτης και διοίκηση θα δώσουν τα χέρια και θα κλείσει αυτή η υπόθεση με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Καθώς ο Ράσβαν Λουτέσκου θα έχει στο ρόστερ ένα πολυεργαλείο, με την βοήθεια του να είναι πολύτιμη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.