Ποδόσφαιρο

Η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά της Στουτγκάρδης!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 18:18

Ο Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Μανγκαλά, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην ομάδα της Στουτγκάρδης. 

Η Νότιγχαμ ενδιαφέρεται για τον Μανγκαλά της Στουτγκάρδης!

Η Νότιγχαμ ανέβηκε στο πρωτάθλημα της Premier League, με μεγάλο στόχο να καθιερωθεί και να φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, όπου θα υπάρξουν πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Έτσι σημερινό Γερμανικό δημοσίευμα, αναφέρει πως η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή Μανγκαλά. Ο οποίος αγωνίζεται από το 2017 στην ομάδα της Στουτγκάρδης.

Η Αγγλική ομάδα ωστόσο, δεν παίζει μόνη της για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αφού ενδιαφέρονται και η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και η Νάπολι για την απόκτηση του.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της Στουτγκάρδης σκέφτονται να βάλουν ρήτρα στο συμβόλαιο του πολύ έμπειρου ποδοσφαιριστή, όπου θα φτάνει στα 20.000.000 ευρώ για όποια ομάδα θελήσει να το κάνει δικό της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr