Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ζίνκερναγκελ [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 19:14

Ο Δανός εξτρέμ είναι στη χώρα μας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ζίνκερναγκελ [vid]

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ. Ο Δανός εξτρέμ που ανήκει στη Γουότφορντ έφτασε στη χώρα μας, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον αγγλικό σύλλογο και απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Τον είχαν ξεχωρίσει

Η επιλογή του Δανού εξτρέμ δεν έγινε τυχαία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός από την Γουότφορντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είχε πολύ σημαντική παρουσία και προσφορά για την ομάδα του Στιβ Κούπερ. Μέτρησε 50 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ, έδωσε 10 ασίστ. Ήταν λογικό να προκαλέσει θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και να μπει στο… μάτι των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Με τον 27χρονο εξτρέμ να αποτελεί το επόμενο, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές

Ο Ζίνκερναγκελ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Κάτι που θα γίνει λογικά την Τετάρτη το πρωί και στη συνέχεια, θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Στόχος είναι να ταξιδέψει στην Αυστρία ως τα τέλη της εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεχώρισε τον Δανό εξτρέμ και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που θα καλύψει τη θέση του εξτρέμ με επιτυχία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.