Ποδόσφαιρο

Ο Μπέιλ στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 20:48

Φουντώνουν τα σενάρια για τον αρχηγό της εθνικής Ουαλίας και την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Ο Μπέιλ στο προπονητικό κέντρο της Κάρντιφ [vid]

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πλέον ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τα σενάρια που κυκλοφορούν να είναι πολλά. Ένα εξ αυτών θέλει τον 32χρονο επιθετικό να εξετάζει το σενάριο να αγωνιστεί στην ομάδα της Ουαλίας, την Κάρντιφ! Με τον ίδιο να δίνει… τροφή για όλο αυτό το σκηνικό.

Η επίσκεψη που έβαλε… φωτιά!

Ο Μπέιλ βρέθηκε σήμερα Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ουαλίας. Μάλιστα, είχε και συνομιλία με τον προπονητή της Κάρντιφ, τον Στίβεν Μόρισον. Με το σενάριο να επιλέξει την Κάρντιφ να μην είναι πλέον απίθανο! Εξάλλου, στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό, ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας είχε αναφέρει πώς για την απόφασή τους δεν θα παίξει πρώτο ρόλο το οικονομικό σκέλος της πρότασης που θα δεχθεί. Αλλά να είναι σε μια ομάδα και σε ένα περιβάλλον που θα περνάει καλά.

Με το μυαλό στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας επιθυμεί να είναι σε μια ομάδα που θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμό, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική και αγωνιστική κατάσταση ενόψει Κατάρ. Να διατηρηθεί στο αναγκαίο επίπεδο, για να μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τον Νοέμβριο ως τον Δεκέμβριο στην αραβική χώρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr