Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Έδωσε τα… χέρια με τον Σβαμπ [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 21:14

Ο Αυστριακός μέσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά για άλλα δύο χρόνια.

ΠΑΟΚ: Έδωσε τα… χέρια με τον Σβαμπ [vid]

Το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Στέφαν Σβαμπ είναι γεγονός. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά και ο Αυστριακός μέσος συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασίας τους. Αυτή αφορά την προσεχή διετία με τον 31χρονο μέσο να υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο.

Οριστική συμφωνία

Στις αρχικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε υπάρξει διαφορά σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Ωστόσο, υπήρχε διάθεση και της ομάδας και του ποδοσφαιριστή για να καταλήξουν σε συμφωνία. Πράγματι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε και κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον 31χρονο μέσο. Είναι αλήθεια πώς αυτή τον ικανοποίησε και απάντησε θετικά στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά. Με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα… χέρια.

Υπογράφει άμεσα

Απόρροια αυτού του γεγονότος είναι η νέα συμφωνία του Στέφαν Σβαμπ με τον ΠΑΟΚ. Αυτή αφορά συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να γίνουν ακόμα και αύριο το πρωί. Με τον Αυστριακό μέσο να μπαίνει από την Πέμπτη στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά. Επίσης, είναι δεδομένο πώς θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ολλανδία. Διότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει να χάσει ο παίκτης του ούτε μια ημέρα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.