Ποδόσφαιρο

Η Γκόμελ γλίτωσε το κάζο [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 21:35

Νίκησε εκτός έδρας 3-1 την Όρσα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου Λευκορωσίας.

Η Γκόμελ γλίτωσε το κάζο [vid]

Δυσκολεύτηκε μεν, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση δε. Η Γκόμελ τα… χρειάστηκε στο ματς με την Όρσα (σ.σ.: ομάδα της 2ης κατηγορίας) για τη φάση των «16» του κυπέλλου Λευκορωσίας. Ωστόσο επικράτησε με 3-1 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Όλα στραβά στο πρώτο ημίχρονο

Το ματς δεν άρχισε καλά για την αντίπαλο του Άρη στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Στο 17' της αναμέτρησης έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Άφι. Επιπλέον, στο 37' ο Καμπατσέβσκι άνοιξε το σκορ για την Όρσα. Με αποτέλεσμα η Γκόμελ να πάει στα αποδυτήρια με αριθμητικό μειονέκτημα και πίσω στο σκορ. Ένα σκηνικό που άλλαξε εντελώς στο δεύτερο 45λεπτο.

Πήρε… μπροστά στην επανάληψη

Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε στο γήπεδο η… κανονικά Γκόμελ. Μέσα σε 16 λεπτά πέτυχε τρία γκολ και «καθάρισε» την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της Λευκορωσίας. Καταρχάς, ο Αντεόλα στο 57' ισοφάρισε σε 1-1. Ύστερα ο Μάκας με πέναλτι στο 69' έδωσε στην αντίπαλο του Άρη το προβάδισμα με 2-1. Ακολούθως.

Ήταν η σειρά του Κουζμένοκ στο 73' να σκοράρει ξανά, να διαμορφώσει το 1-3 και να στείλει την Γκόμελ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πώς οι «κίτρινοι» θα δώσουν και τα δύο ματς με την ομάδα από τη Λευκορωσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά από τη σχετική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και την έγκριση από την UEFA.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr