Ποδόσφαιρο

Ιωνικός: Απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Περλέσι [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 22:16

Ο 19χρονος γκολκίπερ που αγωνίζονταν στα Τρίκαλα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νίκαιας.

Ιωνικός: Απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Περλέσι [vid]

Μεταγραφή επένδυση για τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας απέκτησε τον νεαρό Αρμάντο Περλέσι. Ο 19χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην ομάδα των Τρικάλων. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Στη Νίκαια κοιτάζουν το μέλλον

Ο Ιωνικός απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα από τα Τρίκαλα. Ο οποίος μαζί με τους Χουτεσιώτη και Χριστοδουλή θα αποτελέσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων των Νικαιωτών. Ο 19χρονος Αρμάντο Περλέσι ξεκίνησε την καριέρα του από την Τέουτα, στην πατρίδα του. Ακολούθως ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Τρικάλων. Μετά από μια διετία στη θεσσαλική ομάδα, κάνει το μεγάλο βήμα. Πήρε μεταγραφή για μια ομάδα της Super League 1.

Συμβόλαιο τριών ετών

Την είδηση για τη μεταγραφή του νεαρού παίκτη από τα Τρίκαλα στον Ιωνικό «έδωσε» ο ατζέντης της. Σημειώνοντας πώς ο 19χρονος γκολκίπερ θα υπογράψει στην ομάδα της Νίκαιας ως το 2025. Μια σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα ενός συλλόγου της μεγάλης κατηγορίας. Σε ό,τι αφορά τον Ιωνικό, είναι δεδομένο πώς θα ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου τερματοφύλακα τα προσεχή 24ωρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr