Ποδόσφαιρο

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σενάρια για επιστροφή Βαλβέρδε [vid]

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 22:52

Σε εκλογή είτε του Ρικάρντο Μπαρκάλα, είτε του Γιόν Ουριάρτε στην προεδρία της βασκικής ομάδας, ο «Τσινγκούρι» θα αναλάβει προπονητής της.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σενάρια για επιστροφή Βαλβέρδε [vid]

Το σενάριο της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στους πάγκους συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Διότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν πώς είναι ο «εκλεκτός» τόσο του Ρικάρντο Μπαρκάλα όσο και του Γιόν Ουριάρτε. Όποιος από τους δύο κι αν εκλεγεί στην προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σκέφτεται τον «Τσινγκούρι» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ.

Ο Βαλβέρδε και ο Μπιέλσα

Βεβαίως, ο Ερνέστο δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μπιλμπάο. Διότι υπάρχει και ο άλλος υποψήφιος για την προεδρία του συλλόγου. Ο Ινιάκι Αρετσαμπαλέτα που δείχνει να προτιμά τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Βαλβέρδε μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα παραμένει εκτός πάγκων. Ωστόσο είναι ο πιο πετυχημένος τεχνικός των Βάσκων τα τελευταία 25 χρόνια!

Ο αγαπητός Ερνέστο

Οι δύο από τους υποψήφιους προπονητές της Αθλέτικ έχουν μιλήσει με τον Βαλβέρδε, ο οποίος είναι θετικός για να επιστρέψει στο πάγκο της βασκικής ομάδας. Με τον κόσμο του συλλόγου του Μπιλμπάο να βλέπει με καλό… μάτι το σενάριο της επιστροφής του «Τσινγκούρι» στον πάγκο του συλλόγου του Μπιλμπάο. Αλλά αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι ποιος εκ των δύο έχει τη συγκατάθεση του Ερνέστο για να τον παρουσιάζει ως τον νέο προπονητή της Αθλέτικ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr