Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ στο… κόλπο για Λαϊνές

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 23:57

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία βάζουν ξανά την Ένωση στο «παιχνίδι» για τον 22χρονο εξτρέμ από το Μεξικό.

Η ΑΕΚ στο… κόλπο για Λαϊνές

Το όνομα του Ντιέγκο Λαϊνές ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο 22χρονος εξτρέμ φέρεται να απασχολεί εκ νέου τους «κιτρινόμαυρους». Ο ποδοσφαιριστής από το Μεξικό που ανήκει στην Μπέτις, απασχολεί αρκετές ομάδες στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Περιζήτητος ο Ντιέγκο

Όπως αναφέρουν αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, η Αλμερία έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Βέβαια, δεν είναι η μοναδική ομάδα της Ισπανίας. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες που θέλουν και την Θέλτα να εξετάζει την περίπτωσή του. Αλλά δεν «παίζει» μόνη της. Στο «κόλπο» είναι τόσο η Μπράγκα όσο και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από την Πορτογαλία. Επιπλέον, και η ΑΕΚ φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων συλλόγων για τον Μεξικανό εξτρέμ.

Το κίνητρο του Κατάρ

Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Αλλά είναι δεδομένο ότι στο μυαλό του υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Διότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο Μεξικό, ο Χεράρδο Μαρτίνο του έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα. Πρέπει να είναι σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται, θα έχει αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να είναι στην αποστολή της χώρας της Κεντρικής Αμερικής για το τουρνουά στο Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.