Ποδόσφαιρο

Ο Λαλά επιστρέφει στη Γαλλία... [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 00:17

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι, θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Paris FC, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Λαλά επιστρέφει στη Γαλλία... [vid]

Ο Κένι Λαλά δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Δεν θα μείνει στους «ερυθρόλευκους». Με τα αποψινά δημοσιεύματα να τον στέλνουν στην πρώτη του ομάδα, την Paris FC.

Επιστροφή στην αρχή

Οι πληροφορίες των Γάλλων απόψε αναφέρουν πώς ο Κένι Λαλά γυρίζει στην πατρίδα του. Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Την Paris FC. Την ομάδα της Ligue 2. Εκεί όπου είχε κάνει τα πρώτα του βήματα, στις ακαδημίες του συλλόγου. Το 2011 είχε βρεθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου του Παρισιού.

Τώρα το κεφάλαιο Ολυμπιακός κλείνει και γυρίζει στη Γαλλία, στην πρώτη του ομάδα. Με την οποία, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, ως το 2024.

Η ιστορία με τον Λαλά

Ο 30χρονος δεξιός μπακ μετά την Paris FC βρέθηκε στην Βαλενσιέν, στην Λανς και το Στρασβούργο, πριν μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα επαναπατριστεί. Θα γυρίσει στις… βάσεις του, στην ομάδα με την οποία έχει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.