Ποδόσφαιρο

Νεϊμάρ: Ανανεώνει με Παρί Σεν Ζερμέν

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 10:43

Ο Βραζιλιάνος σταρ θα ανανεώσει την συνεργασία με την Παρί Σεν Ζερμέν λόγω ειδικού όρου του συμβολαίου του και θα παραμείνει στην πόλη του φωτός κόντρα στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τάσεις… φυγής.

Νεϊμάρ: Ανανεώνει με Παρί Σεν Ζερμέν


Κάτοικος Παρισιού θα παραμένει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες τις τελευταίες εβδομάδες καθώς φέρεται να μην αποτελεί μέλος του νέου… project των πρωταθλητών Γαλλίας. Τόσο η πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα, όσο και η Γιουβέντους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του αλλά οι πιθανότητες αποχώρησης του κρίνονται μετρημένες. Όπως αναφέρει η Parisien, o Βραζιλιάνος έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του και εφόσον ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν την 1η Ιουλίου, θα υπάρξει αυτόματη ανανέωση για δύο ακόμα χρόνια και έτσι θα παραμείνει στις τάξεις της μέχρι το 2025.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο γαλλικός σύλλογος επιλέξει να τερματίσει πρόωρα την συμφωνία, θα πρέπει να του καταβάλει 130 εκατ. ευρώ και έτσι η παραμονή του πέρασε πλέον σε πρώτο πλάνο. Ο Νεϊμάρ δεν δειχνει άλλωστε διατεθειμένος να αφήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του και έτσι παρά τα τελευταία δημοσιεύματα, ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού ήδη ολοκληρώθηκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr