Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Καμαρά του Άρη με σούπερ πρόταση!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 12:57

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Αρη καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να κατέθεσαν υψηλότατη πρόταση για την απόκτηση του Αφρικανού επιθετικού.

Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Καμαρά του Άρη με σούπερ πρόταση!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Αρη για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου. Ο επιθετικός από την Μαυριτανία αποτελεί τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς για την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας που φέρονται να κατέθεσαν πρόταση 5 εκατ. ευρώ αλλά και τον Μάξι Λοβέρα για να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα». Όπως μάλιστα αναφέρεται, η πρόταση αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Άρη, που θα… καρπωθεί περίπου τα μισά χρήματα, καθώς οφείλει 2,5 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του Καμαρά (Φούλαμ). Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται μάλιστα να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και… ετοιμάζει βαλίτσες για την Αυστρία που πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.