Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Τιάγκο Ντάντας έφτασε στη Θεσσαλονίκη [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 22:33

Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος της Μπενφίκα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να τελειώσει τη μετακίνησή του στο Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο Τιάγκο Ντάντας έφτασε στη Θεσσαλονίκη [vid]

Το βραδάκι της Πέμπτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας. Ο Πορτογάλος μέσος της Μπενφίκα που θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού. Μια ακόμα κίνηση που φέρει στη σφραγίδα του Ζοζέ Μπότο, από τη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Ντάντας είναι ο τέταρτος Πορτογάλος που αποκτά ο ΠΑΟΚ επί εποχής Μπότο. Η αρχή έγινε με τον Φιλίπε Σοάρες και μετά ακολούθησαν ο Ράφα Σοάρες και ο Αντρέ Ρικάρντο. Με τον Τιάγκο Ντάντας να συμπληρώνει το πορτογαλικό καρέ των νέων αφίξεων στην Τούμπα.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Δικέφαλο του Βορρά αφορά το δανεισμό του 21χρονου μέσου για ένα χρόνο. Ως το καλοκαίρι του 2023. Με τον νεαρό Ίβηρα μέσα να τονίζει, λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, πώς: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, ανυπομονώ και περιμένω με ενθουσιασμό να μπω μέσα στην Τούμπα. Τώρα θέλω να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και να ξεκινήσω με την ομάδα», δήλωσε φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.