Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ισπανός αμυντικός Άβιλα [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 22:46

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα φορά τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» για τα προσεχή τρία χρόνια.

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ισπανός αμυντικός Άβιλα [vid]

Ένα-ένα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού αρχίζουν να κλείνουν. Σειρά είχε την Πέμπτη η επισημοποίηση της απόκτησης του Γκονζάλο Άβιλα. Ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός που αγωνίζονταν στη Χάντερσφιλντ είναι πλέον και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων».

Όπως έγινε γνωστό, υπέγραψε συμβόλαιο για τα προσεχή τρία χρόνια. Ως το καλοκαίρι του 2025. Μάλιστα, άμεσα αναμένεται, ίσως και αύριο, να ταξιδέψει για την Αυστρία. Για να μπορέσει να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»

Η σχετική ενημέρωση των πρωταθλητών Ελλάδας για τον πρώην παίκτης της Χάντερσφιλντ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα. Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.