Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Σκέψεις για Κριστιάνο Ρονάλντο [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 23:26

Οι Βαυαροί εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού για να καλύψουν το κενό από την επικείμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μπάγερν Μονάχου: Σκέψεις για Κριστιάνο Ρονάλντο [vid]

Μεγάλη συζήτηση γίνεται αναφορικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Πολωνό επιθετικό που έχει εκφράσει τη διάθεσή του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν θέμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Βαυαροί βλέπουν τον Πορτογάλο επιθετικό ως το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό στο ρόστερ από την αποχώρηση του «Λέβα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντί-Λεβαντόφσκι

Ο Λεβαντόφσκι δεν θα μείνει στην Μπάγερν Μονάχου. Εξάλλου, ο ίδιος έχει εκφράσει την διάθεσή του να αποχωρήσει. Μάλιστα, παρότι αρκετές ομάδες φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή ο ίδιος έχει… μάτι μόνο για την Μπαρτσελόνα. Η καταλανική ομάδα έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Μπάγερν για τον «Λέβα». Με αντίτιμο 35 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα πέντε σε μπόνους. Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί εξακολουθούν να απορρίπτουν τις προσφορές των «blaugrana» και να εμμένουν στα 50 εκατ. ευρώ για να πουν το ναι στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα As κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως τον παίκτη που θέλουν οι πρωταθλητές Γερμανίας να εντάξουν στο δυναμικό τους, για να καλύψουν το κενό από την επικείμενη αποχώρηση του Λεβαντόφσκι. Ποντάροντας στη διάθεση του CR7 που δεν θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr