Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το θέμα του Βέλεθ παραμένει ψηλά [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 23:55

Η Αλ Φατέχ δίνει στους «πράσινους» 500.000€ για να αποκτήσει τον Ισπανό στόπερ και όλα είναι ανοικτά.

Παναθηναϊκός: Το θέμα του Βέλεθ παραμένει ψηλά [vid]

Το προσεχές τριήμερο, ως το βράδυ της Κυριακής, είναι καθοριστικό διάστημα για την έκβαση της υπόθεσης του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι στο στόχαστρο της Αλ Φατέχ από τη Σαουδική Αραβία. Η οποία ανέβασε την προσφορά της στον Παναθηναϊκό στις 500.000€ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Με τους «πράσινους» να τηρούν στάση αναμονής, αλλά να καλούνται να αντιμετωπίσουν και την επιθυμία του παίκτη που βλέπει πώς έχει προσφορά για ένα μεγάλο συμβόλαιο, στο οποίο δεν είναι εύκολο να πει… όχι!

Κρίσιμο τριήμερο εξελίξεων

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του παίκτη πώς μπορεί να διαθέσει 3.000.000€ για όλα τα… έξοδο στην υπόθεση του Βέλεθ. Τις απολαβές του παίκτη για τα προσεχή δύο χρόνια, τα χρήματα που θα δοθούν στους «πράσινους», αλλά και την προμήθεια του εκπροσώπου του. Η πρόταση στον Ισπανό ήταν 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με το ποσό των 600.000 να παραμένει για το «τριφύλλι» και τον ατζέντη του. Η πρώτη πρόταση στο «τριφύλλι» ήταν της τάξης των 200.000€, αλλά πλέον αυτή έχει ανέβει στις 500.000€.

Ο χρόνος πιέζει

Η πλευρά της Αλ Φατέχ «πιέζει» την πλευρά του Ισπανού για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Θέτοντας ως προθεσμία την Κυριακή το βράδυ για να τελειώσει το θέμα. Ο εκπρόσωπος του Βέλεθ είναι διατεθειμένος να κατεβάσει τα χρήματα που θα πάρει ως προμήθεια, ενώ και ο ποδοσφαιριστής να λάβει λιγότερα για την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του. Με όλα αυτά δεδομένα και την επιθυμία του παίκτη να πάει στη Σαουδική Αραβία με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, είναι πλέον δύσκολο για τους ανθρώπους των «πράσινων» να τον πείσουν να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.