Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Γαλλικά σενάρια για τον Τάσο Δώνη [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 00:12

Δημοσιεύματα στέλνουν τον 25χρονο διεθνή επιθετικό στον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Γαλλικά σενάρια για τον Τάσο Δώνη [vid]

Ένα νέο όνομα στο προσκήνιο στον Δικέφαλο του Βορρά. Και τί όνομα! Τάσος Δώνης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, αφήνει την Ρεμς και θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του.

Οι Γάλλοι το έχουν δεδομένο

Νέο θέμα «έσκασε» από το εξωτερικό. Αυτό αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Τάσο Δώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «lunion.fr», ο 25χρονος επιθετικός της γαλλικής ομάδας επαναπατρίζεται για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Με το σχετικό άρθρο να αναφέρει ότι «ο διεθνής Έλληνας θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενημερώθηκε από την ομάδα του να βρει έναν άλλο σύλλογο για να έχει παιχνίδια στα πόδια του».

Δανεικός για ένα χρόνο

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σημειώνει πώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές των ανθρώπων της Ρεμς με τον Ζοζέ Μπότο. Διότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σε αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού. Με τον 25χρονο διεθνή παίκτη να βρίσκεται με τους Γάλλους κοντά στον ΠΑΟΚ. Με τις διαπραγματεύσεις να αφορούν τον μονοετή δανεισμό του Τάσου Δώνη, ενώ στην κουβέντα θα βρίσκεται και το σενάριο της αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι.

Στη Ρεμς θέλουν να γίνει μια σωστή επιλογή στο κομμάτι της ομάδας που θα επιλέξει ο Δώνης, διότι ο δανεισμός του στην Φένλο δεν πήγε καλά. Θυμίζουμε πώς ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε από τη Γιουβέντους, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην ελβετική Λουγκάνο και τη γερμανική Στουτγκάρδη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.