Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Περιζήτητος ο ντε Λιχτ!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 11:18

Ο Ολλανδός αμυντικός των «μπιανκονέρι» βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τσέλσι ενώ η Μάντσεστερ Σίτι… καιροφυλακτεί για την υπογραφή του!

Γιουβέντους: Περιζήτητος ο ντε Λιχτ!

Στην Αγγλία φαντάζει το μέλλον του Ματάιας Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός αμυντικός τη Γιουβέντους δεν είναι ικανοποιημένος στην Serie A και πολλάκις έχει εκφράσει τάσεις φυγής ώστε να κατακτήσει τίτλους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, καθώς έχει περιοριστεί σε δύο τέταρτες θέσεις στην θητεία του στους «μπιανκονέρι». Ο διεθνής στόπερ νωρίτερα είχε συνδεθεί μεταγραφικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπέμπηδων» από τον Ερικ τεν Χαγκ, αλλά γενικότερα έχει… πέραση στην Αγγλία σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει το Sky Sport Italia, η Τσέλσι εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον για την απόκτηση του καθώς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχασε τον Ρούντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης) και αναζητά λύση για τα μετόπισθεν. Πέραν των «μπλε», και η Σίτι μπήκε στο κόλπο όπως αναφέρει Sportitalia που έκανε μάλιστα για αρχικές συζητήσεις της δικηγόρου Ραφαέλα Πιμέντα που στο περιθώριο της συμφωνίας της Γιουβέντους με τον Πολ Πογκμπά, συζήτησε το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Ο ντε Λιχτ έχει ρήτρα παραχώρησης 120 εκατ. ευρώ, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» ενδέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις θέλοντας πάντως να καλυφθεί οικονομικά έχοντας άλλωστε σπαταλήσει 85 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του από τον Αγιαξ πριν δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr