Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Deal με Λιντς για τον Φίλιπς [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 20:21

Οι «πολίτες» συμφώνησαν με τα «παγώνια» στα 42 εκατομμύρια λίρες για τον 26χρονο Άγγλο μέσο.

Μάντσεστερ Σίτι: Deal με Λιντς για τον Φίλιπς [vid]

Κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έδωσαν τα… χέρια με την Λιντς για τον Κάλβιν Φίλιπς. Με τους «πολίτες» να δίνουν 42 εκατομμύρια λίρες, συν τρία εκατομμύρια σε μπόνους, στα «παγώνια» για να αποκτήσουν τον 26χρονο Άγγλο μέσο.

Βασικός στόχος του Γκουαρδιόλα

Ο Φίλιπις αποτελούσε βασικό στόχο του προπονητή των πρωταθλητών Αγγλίας. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Χάαλαντ, προχώρησαν και στη συμφωνία για τον Άγγλο χαφ. Ο οποίος αυτές τις ημέρες είναι σε διακοπές. Με την επιστροφή του στο Νησί, θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από την Λιντς στην Μάντσεστερ Σίτι. Με τα «παγώνια» να μην στέκονται εμπόδιο στη θέληση του 26χρονου μέσου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Οι προοπτικές για τον Φίλιπς

Αυτό που μέτρησε πολύ για να πει το… ναι ο Φίλιπς στην πρόταση της Σίτι ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Διότι με τη μεταγραφή του στους «πολίτες», είναι πολύ πιθανό να «κλειδώσει» η θέση του στην αποστολή της Αγγλίας για τη διοργάνωση του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2022. Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν πώς ο 18χρονος Ντάρκο Γκιάμπι ενδέχεται να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία και από τους πρωταθλητές Αγγλίας να φορέσει τη φανέλα των «παγωνιών».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr