Ποδόσφαιρο

Νόριτς: Παραχωρεί δανεικό τον Τζόλη [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 22:57

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο 20χρονος επιθετικός θα δοθεί σε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Νόριτς: Παραχωρεί δανεικό τον Τζόλη [vid]

Η νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρει τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς. Δημοσίευμα στη Βρετανία αναφέρει πώς ο νεαρός παίκτης θα αποχωρήσει από τα «καναρίνια», για να πάει δανεικός σε μια άλλη ομάδα. Υπό τον όρο να πάρει παιχνίδι και χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Φεύγει ο Τζόλης

Τον περασμένο Αύγουστο η αγγλική ομάδα δαπάνησε 11 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή Έλληνα από τον ΠΑΟΚ. Αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά την παρουσία του στην Premier League με τα «καναρίνια», η συνέχει δεν ήταν ανάλογη. Αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στην ομάδα και ο τότε προπονητής του, ο Ντάνιελ Φάρκε να μην του δώσει αρκετές ευκαιρίες στην πορεία. Με αποτέλεσμα να πάει… στράφι η σεζόν. Η οποία ολοκληρώθηκε με την Νόριτς να υποβιβάζεται στην Championship. Τώρα όλα δείχνουν πώς η νέα αγωνιστική περίοδο θα τον βρει μακριά από τον αγγλικό σύλλογο.

Πάντα στην «ατζέντα» της Μπριζ

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική «Athletic». Με τον 20χρονο επιθετικό να είναι στην… πόρτα της εξόδου. Όλα δείχνουν πώς το σενάριο του δανεισμού του, ώστε να πάρει παιχνίδι και χρόνο συμμετοχής έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Ήδη μια ομάδα που παρακολουθεί «ζεστά» το θέμα είναι η Μπριζ. Εξάλλου, ο βελγικός σύλλογος είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Τζόλη και πριν πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ για τον Νόριτς. Με τις τελευταίες εξελίξεις, δεν αποκλείεται οι Βέλγοι να επανέλθουν. Το δημοσίευμα της «Athletic», επιπλέον, σημειώνει πώς η Μπριζ θα μπορούσε να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή με κανονική μεταγραφή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr