Ποδόσφαιρο

Άρσεναλ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 23:33

Οι «Gunners» τα βρήκαν με την Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του διεθνή Βραζιλιάνου επιθετικού.

Άρσεναλ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς [vid]

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά θα παραμείνει στο Νησί. Θα μετακομίσει πιο νότια. Στην πρωτεύουσα, το Λονδίνο. Για λογαριασμό της Άρσεναλ. Η οποία κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τους «πολίτες» για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού. Με το κόστος της μεταγραφές να είναι στα 45 εκατομμύρια λίρες.

Deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ

Το βράδυ της Παρασκευής βρήκε «λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Με το deal να οριστικοποιείται και να προβλέπει το ποσό των 45 εκατομμυρίων λιρών. Δηλαδή κάτι περισσότερο από 52 εκατ. ευρώ. Μετά και την απόκτηση του Χάαλαντ από τους «πολίτες», ο Ζεσούς δεν θα είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας του Γκουαρδιόλα για τη νέα σεζόν. Οι Λονδρέζοι κινήθηκαν γρήγορα, τα βρήκαν με τη Σίτι και είναι κοντά στην οριστική συμφωνία.

Το τελευταίο βήμα…

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει τελειώσει 100% η μεταγραφή. Η Άρσεναλ ξεκίνησε τώρα τις συζητήσεις με τον 25χρονο διεθνή, Βραζιλιάνο επιθετικό. Ειδικότερα για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνησή του από την ομάδα του Μάντσεστερ σε εκείνη του Λονδίνου. Μετά από 5 ½ χρόνια στο «Etihad» ο Ζεσούς ετοιμάζεται να αλλάξει περιβάλλον και να βρεθεί στο «Emirates».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr