Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Κοντά στην απόκτηση του Χατζηθεοδωρίδη [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 23:49

Η ομάδα του Αγρινίου ετοιμάζεται να εντάξει τον 24χρονο αριστερό μπακ στο δυναμικό της.

Παναιτωλικός: Κοντά στην απόκτηση του Χατζηθεοδωρίδη [vid]

Στις λύσεις παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα, νεαρών και ορεξάτων για δουλειά, έχουν στραφεί στην ομάδα του Αγρινίου. Έτσι, μετά τον Ξενιτίδη που απέκτησαν όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κάτι ανάλογο ετοιμάζονται να κάνουν με τον Χατζηθεοδωρίδη του Παναθηναϊκού.

Ενίσχυση στην άμυνα

Ο 24χρονος αριστερός μπακ δεν θα συνεχίσει την καριέρα τους «πράσινους». Εξάλλου, είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Κι αυτό μέτρησε πολύ για να πάρουν στο Αγρίνιο την απόφαση και να κινηθούν για την απόκτησή του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βλέπει τον Παναιτωλικό ως μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να κάνει ένα restart στην καριέρα του. Διότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μόλις 8 συμμετοχές και μια ασίστ με το «τριφύλλι».

Εμπειρίες από το εξωτερικό

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι στον Παναθηναϊκό από το 2018. Ωστόσο έχει παραστάσεις από το εξωτερικό, όπως και ανάλογη ποδοσφαιρική παιδεία. Μην ξεχνάμε πώς θήτευσε στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Επιπλέον, έχει πάρει γεύση από το αγγλικό πρωτάθλημα. Διότι είχε βρεθεί στην Μπρέντφορντ. Όλα αυτά έχουν τη σημασία και την αξία τους, καθώς μέτρησαν αρκετά για να αποφασίσουν οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου να κάνουν κρούση για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.