Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Βίκινγκουρ στον πρώτο προκριματικό γύρο

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 01:37

Νίκησε 1-0 την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες με το γκολ του Κρίταλ Ίνγκασον (68') και θα αντιμετωπίσει την Μάλμε.

Champions League: Η Βίκινγκουρ στον πρώτο προκριματικό γύρο

Ο προκαταρκτικός γύρος του φετινού Champions League ολοκληρώθηκε. Οι αναμετρήσεις έγιναν στην Ισλανδία και η Βίκινγκουρ ήταν η ομάδα που πανηγύρισε στο φινάλε. Επικράτησε 1-0 της Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες και πέρασε στον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μάλμε, με την αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 5 και τις 12 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Ένα γκολ ήταν αρκετό

Στο ματς που έγινε στην Ισλανδία, το πρώτο 45λεπτο ήταν σχετικά ήσυχο. Πολλή τακτική και από τις δύο πλευρές, δείγμα της ανάγκης για το μηδέν στην άμυνα. Οι φάσεις λίγες. Οι πιο σημαντικές ήταν για την ομάδα από την Ανδόρα. Ειδικά στο τελευταία δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ένα γκολ και να δώσει άλλο… χρώμα στο ματς.

Σκόρερ ο Κρίσταλ Ίνγκασον

Στο δεύτερο, όμως, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος. Οι αλλαγές που έγιναν από το σύλλογο της Ισλανδίας απέδωσαν και ο Άρναρ Γκούνλαφσον δικαιώθηκε. Στο 68' ο Κρίσταλ Μάνι Ίνγκασον με δυνατό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Αυτό που, όπως αποδείχθηκε τελικά, ήταν αρκετό για να στείλει την ομάδα του στον επόμενο γύρο του UEFA Champions League, τον πρώτο προκριματικό.

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες: Κόκα, Γκαγέγκο, Φεχέρ, Ντε Νόβα, Τσ. Ρούμπιο (86' Λίμα), Μαρτίνες (86' Κασαντεσούς), Ρόκα. Καμπρέρα (75' Ντε Λα Τόρε), Μπελχαντζί (75' Μπετριού), Τζ. Ρούμπιο (64' Σολντεβίλα), Αντρέου.

Βίκινγκουρ: Π. Ίνγκασον, Έκροθ, ΜακΛάγκαν, Χ.Σ. Σίγκουρντσον (55' Τόμασον), Άτλασον (55' Κ.Φ Γκούναρσον), Άγκναρσον (67'Σιγκουρπάλσον), Μάγκνουσον, Πούνγεντ (67' Μπ. Σ. Ίνγκασον), Άντρασον (80' Χ. Γκούντγιονσον), Χάνσεν, Κ.Μ. Ίνγκασον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr