Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα επίσημα φιλικά προετοιμασίας!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 09:31

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει την προετοιμασία του στις 30 Ιουνίου. Με το βασικό στάδιο να διεξάγεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας.  

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα επίσημα φιλικά προετοιμασίας!

Στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζονται για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας τους, αφού αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου. Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Από τις 30 μέχρι και τις 14 Ιουλίου, η ομάδα θα προπονηθεί στο προπονητικό κέντρο. Όπου υπάρξουν πολλές προπονήσεις και πολύ τρέξιμο.

Στις 14 Ιουλίου τώρα, οι Γιαννιώτες θα αναχωρήσουν για το Κιέλτσε της Πολωνίας. Όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί η ομάδα θα δώσει 2 φιλικά, το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου με την Οστράβα και το δεύτερο στις 22 Ιουλίου απέναντι στην Ομόνοια.

Η Επιστροφή στην Ελλάδα, είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου, όπου εκεί θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ στις 7-9 Αυγούστου θα λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό Τουρνουά στο Βόλο. Πρώτος αντίπαλος θα είναι στις 7 Αυγούστου με τον ΟΦΗ, ενώ στις 9 Αυγούστου θα τεθεί αντιμέτωπη με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ενώ πρόβα τζενεράλε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League, θα είναι στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο την Κυπριακή Καρμιώτισσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr