Ποδόσφαιρο

Ο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 10:50

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι έτοιμος να αναλάβει για 3η διαδοχική σεζόν την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με αποτέλεσμα να την οδηγήσει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. 

Ο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Στις τάξεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη καινούργιου προέδρου. Όπου μεγάλος νικητής ήταν ο Χον Ουριάρτε. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με την επίσημη μορφή που πήρε ως ο νέος πρόεδρος στους Βάσκους, είναι έτοιμος να φτιάξει μία ομάδα με πρώτο μεγάλο στόχο να φέρει έναν πολύ έμπειρο προπονητή στο σύλλογο.

Ο Βάσκος πρόεδρος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, αποφάσισαν ότι καταλληλότερος προπονητής για την Αθλέτικ είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Καθώς πιστεύουν και ευελπιστούν ότι με τη πολύ σκληρή δουλειά θα οδηγήσει το σύλλογο σε μεγάλες και σπουδαίες επιτυχίες.

Ο Ισπανός προπονητής, έκατσε και άλλες δύο φορές στο πάγκο της Ισπανικής ομάδας. Όπου ήταν πρώτα τη σεζόν 2003-05 ενώ η δεύτερη ήταν τη σεζόν 2013-17.

Ο Ερνέστο στο παρελθόν μάλιστα, πέρασε και από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Και συγκεκριμένα κάθισε στον Ολυμπιακό για δύο χρονιές τη σεζόν 2008-09 και 2010-12. Όπου κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα. Επίσης τη σεζόν 2017-20 ανέλαβε την ισχυρή ομάδα την Μπαρτσελόνα. Με αποτέλεσμα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Super Cup Ισπανίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.