Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Γιάννη Κάργα!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 11:55

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε και επισήμως τον Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Έλληνα στόπερ να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Γιάννη Κάργα!

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε με πολύ γρήγορους ρυθμούς την μεταγραφική ενίσχυση του, αφού ανακοίνωσε και επίσημα τον Γιάννη Κάργα. Με τον έμπειρο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους για τρία χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2025.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, προέρχεται από δύο πολύ γεμάτα από συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Καθώς ήταν ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας και κατάφερε να είναι από τους πρωτεργάτες στους στόχους που επιτεύχθηκαν σε αυτά τα χρόνια.

Τώρα πλέον αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη, καθώς θα ανέβει προς Θεσσαλονίκη μεριά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Όπου υπέγραψε για τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το Καλοκαίρι του 2025.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε ότι είναι ανυπόμονος να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Ενώ θα δώσει τα πάντα, για να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή, ώστε να διεκδικήσει μία θέση μέσα στην αρχική ενδεκάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.