Ποδόσφαιρο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και επίσημα τον Αβονίγι!

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 12:25

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε επισήμως τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Αβονίγι. Ο οποίος προέρχεται από τρομερή σεζόν με την Ούνιον Βερολίνου. 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και επίσημα τον Αβονίγι!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε πολύ δυνατά στις μεταγραφικές της αναζητήσεις για πολύ καλούς, αλλά συνάμα εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αφού κατάφερε μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις με την Ούνιον Βερολίνου, για την απόκτηση του Αβονίγι, να κλείσει θετικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να κλείσει επίσημα στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αγγλικός σύλλογος έδωσε στην Γερμανική ομάδα για να τον αποκτήσει το ποσό των 20.000.000 ευρώ. Έτσι κατάφερε με αυτή την μεγάλη μεταγραφική της κίνηση, να φέρει μεγάλη και εντυπωσιακή ποιότητα στην επίθεση της.

Ο Αβονίγι προέρχεται από τρομερή σεζόν με την Ούνιον Βερολίνου, με απολογισμό 20 γκολ μέσα από 43 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr